Voluntariat La Marató de TV3

La «Fundació La Marató de TV3», creada el 1996 per la «Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals», te com a objectiu el foment i promoció de la recerca biomèdica. La fundació treballa tot l’any mitjançant campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació, però el seu punt àlgid arriba amb la, ja habitual, cita anual al programa televisiu de «La Marató de TV3».

Durant les dates prèvies i posteriors al programa, la fundació activa un lloc web per coordinar el voluntariat, entitats i administradors que hi participen. Aquest lloc web ha estat realitzat de manera íntegra per OmitsisDrupal. Del projecte webs’ha realitzat tant el disseny gràfic, com el web públic i intranet on s’han creat diferents eines i sistemes com són les pre-inscripcions al sorteig per la plaça de voluntari, registre de preinscrits, formació en línia, gestió de places, seus, torns i d’altres continguts. També cal destacar les eines creades per la càrrega massiva d’informació: voluntaris i entitats, i també un sistema d’extracció de llistats i estadistiques visuals, en fitxers excel.

El projecte s’ha realitzat en la nova versió de Drupal: Drupal 8.

contacta rápidamente

Nombre
Correo electrónico

Cuéntanos tu proyecto detalladamente ¡seguro que te podemos ayudar!

Acepto las políticas de privacidad

Responsable de los datos: Omitsis Consulting SL. Finalidad de los datos: Comunicación comercial y gestión de proyecto. Almacenamiento de los datos: Base de datos alojada en Omitsis Consulting S.L. (UE). Derechos: En cualquier momento puedes consultar, modificar o eliminar tu información.

dinos hola!

+34 931 720 287

drupal@omitsis.com