Neteja de Malware / Hacks

Ens encarreguem de netejar, recuperar i millorar les eines i configuracions de defensa

Un web infectat per programari maliciós o amb la seguretat compromesa és un dels pitjors escenaris possibles per a qualsevol empresa o projecte. Els cercadors poden penalitzar el posicionament, el web por ser usat com a plataforma de spam o altres activitats il·legals, i el pitjor de tot, els usuaris poden rebre avisos de perill que poden destruir la nostra reputació en només unes hores. A Artesans podem i sabem solucionar qualsevol problema d’aquest tipus en webs que utilitzen WordPress: per desgracia ho fem habitualment i sabem tot el que cal solucionar, millorar i vigilar un cop s’ha produït el desastre.

No només netegem els webs de qualsevol intrusió, sinó que localitzem possibles punts febles del sistema i insta·lem eines de prevenció i avís per a futurs atacs. Per tal d’evitar arribar a l’extrem d’haver de netejar el web, sempre recomanem als nostres clients que s’encarreguin de fer un manteniment continuat de la plataforma a nivell tècnic, servei que també oferim des d’Artesans.

 

contacta rápidamente

  Nombre
  Correo electrónico

  Cuéntanos tu proyecto detalladamente ¡seguro que te podemos ayudar!

  Acepto las políticas de privacidad

  Responsable de los datos: Omitsis Consulting SL. Finalidad de los datos: Comunicación comercial y gestión de proyecto. Almacenamiento de los datos: Base de datos alojada en Omitsis Consulting S.L. (UE). Derechos: En cualquier momento puedes consultar, modificar o eliminar tu información.

  dinos hola!

  +34 931 720 287

  drupal@omitsis.com