Programació

Aconsellem a cada client l'eina que més els convé en funció de les seves necessitats

Programar és la nostra feina i la nostra passió. És l’eina que ens converteix en artesans del segle XXI, creant del no res o millorant el que ja existeix. Som experts en programació sota WordPress, PHP i MySQL i creiem fidelment que aquesta eina és la més adequada per a la majoria dels nostres clients. Sabem exprimir-la al màxim, expandir-la i donar-li forma amb tal de convertir-la amb el que cada projecte necessita.

Però no només treballem en WordPress. Hi ha una gran varietat de plataformes de CMS i eCommerce amb les que estem constantment treballant. Aconsellem a cada client l’eina que més li convingui segons les seves necessitas, però també ens sabem adaptar a la tecnologia de cada projecte, doncs al cap i a la fi som programadors i totes les eines estan fetes per a experts com nosaltres.

Oferim serveis de programació integrals, des de la fase inicial del projecte fins al manteniment després de la posada en marxa, tot i que que també donem solucions immediates a clients que necessitin solventar un problema de programació concret o que només requereixi implementar una millora o una modificació en el seu codi.

contacta rápidamente

  Nombre
  Correo electrónico

  Cuéntanos tu proyecto detalladamente ¡seguro que te podemos ayudar!

  Acepto las políticas de privacidad

  Responsable de los datos: Omitsis Consulting SL. Finalidad de los datos: Comunicación comercial y gestión de proyecto. Almacenamiento de los datos: Base de datos alojada en Omitsis Consulting S.L. (UE). Derechos: En cualquier momento puedes consultar, modificar o eliminar tu información.

  dinos hola!

  +34 931 720 287

  drupal@omitsis.com